27 Temmuz 2012 Cuma

İSTANBUL VALİLİĞİNE

İSTANBUL VALİLİĞİ’NE
Haziran ayı içerisinde BİMER e kayıt olup “sıcak hava izni” verilip verilmeyeceğini sormuş 1 hafta sonra telefon ile şöyle bir cevap almış idim:
“İstanbul.gov.tr”  yi takip edin. Valilikten bir açıklama yapılırsa çalıştığınız kurumda sizi bilgilendirecektir.
Teşekkür ederim zahmet ettiler.
Şirketimde ilgili birim benim ne durumda olduğumdan haberi var mı da bir de beni bilgilendirecek. Öyle olsa idi şubat ayında engelli ve hamilelere verilen kar izni ni duyururlardı.
Temmuz ayının bu son haftası sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde olması ile ilgili haberler tüm medyada yerini aldığı gibi, sıcaktan önce etkilenecek olanların uyması gereken kurallarda paylaşılıyor.                                                                                                            http://www.istanbulajansi.com/2/1/47/10274/Sicaktan-bunalan-istanbullular-sahillere-kostu.html
Sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde ve bu hafta nem oldukça fazla!  
Büromda klimalı odada çalışmama rağmen, sabah akşam mesai tarfiğini o yolları çekmek, 8 saat boyunca ayaklar aşağıya sarkmış şekilde oturarak  çalışmak, ramazan münasebeti ile rahat rahat ve bol bol kana kana su içememek ve hamilelik döneminde kan basıncının artması ile damarların genişleyip ellerimizde,  göğüs bölgemizde ve ayaklarımızın altında kaynar ateş hissini her daim yaşamak ve bu halde mesaide olmak yerine,
Evde klimasızda olsa ayaklarımı uzatıp- dinlendirip, şort tişört ile dolaşmak ve istediğin an duş alabilme imkanını tercih ederim.
Bu halde Ankara Bursa ve diğer illerde verilen sıcak hava iznini istanbul’ da kullandırmadığınız için! ayrıca hassasiyetiniz! ve anlayışınız! için  şükranlarımı sunarım.
Saygılarımla


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder